Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Віолончельні сюїти Баха в стилі ф'южн

У вівторок, 6 червня, в арт-кав'ярні "Квартира 35" (вул.Вірменська, 35) відбудеться концерт за участі львівських музикантів Павла Гречки (фортепіано), Сергія Зеленського (гітара) та Ярослава Мигаля (віолончель), повідомили організатори.

Початок — о 20:00. Вхід — 30 грн.

Павло Гречка — композитор, піаніст, член Національної спілки композиторів України. Закінчив Львівську консерваторію по класу композиції у М. Скорика та фортепіано у В. Вайцнер та Н. Грамотєєвої. Автор трьох Симфоній, Сонати для фортепіано, камерно-інструментальних та хорових творів. Виступає також як піаніст-імпровізатор в різноманітних стилях від бароко до джазу.

Сергій Зеленський — композитор, гітарист, педагог, член Національної спілки композиторів України. Закінчив Львівську консерваторію (1992; кл. П. Гергелі, М. Скорика). Тяжіє до пошуків та експериментів, що відображається у виборі оригінальних текстів для вокальної музики широкого діапазону авторів (від В. Шекспіра, Дж. Байрона, В. Блейка до М. Шашкевича, В. Ходасевича, М. Журавель, В. Неборака, Б. Гавриліна). Пише також музику на власні вірші, у творах використовує елементи джазу та рок-музики, створює композиції із застосуванням технік сонористичної та мінімалістичної музики. Випустив 9 компакт-дисків.

Ярослав Мигаль – соліст-віолончеліст та учасник багатьох ансамблевих формацій. Закінчив Львівську консерваторію по класу віолончелі Євгена Шпіцера. Співзасновник ансамблю «Нової музики». Концерти цього колективу з великим успіхом відбулись на багатьох фестивалях сучасної музики, зокрема на фестивалі "Варшавська осінь" , «Контрасти», «КиївМюзикФест». Мистецький керівник муніципального камерно-симфонічного оркестру «Leopolis», заснованого у Львові 1996 року. Під керівництвом Ярослава Мигаля оркестр здійснив численні гастролі, виступаючи у найпрестижніших концертних залах не тільки в Україні, але і Польщі, Франції, Бельгії, Голландії, Німеччині, Австрії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ