Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Волонтери «Народна Самооборона Львівщини» здійснили 15 поїздку на схід

З 12 по 17 липня активісти Центру забезпечення військових ГФ «Народна Самооборона Львівщини» побували в зоні АТО. Це вже 15 поїздка волонтерів.. Про це нині, 20 липня, повідомили під час брифінгу активісти організації.

Традиційно було обрано маршрут, що проліг сектором А (Луганська область), а також частиною Донецької області. Від Станиці Луганської, Щастя, Лисичанська, Кримського та до Крематорська, Артемівська та Красноармійська. Це 24-та та 80-та бригади,  батальйон «Львів», медики 66-го мобільного госпіталю – підрозділи, у котрих несуть службу здебільшого військові з Львівської області.

Попередньо було зібрано 30 тонн  різних речей. Починаючи від питної води, солодощів, форми, військових футболок та закінчуючи індивідуальними посилками.

Також, за повідомленням Оксани Клим, під час поїздки було здійснено мирну спецоперацію «Вареники». Напередодні господині зі Львівської області організовано ліпили вареники та приносили їх в пункти збору допомоги. І от під час поїздки волонтери роздавли їх нашим військовим. Загалом було зібрано більше як тонну вареників.

Волонтери висловили подяку підприємцям, які виявляють свою чітку громадянську позицію і не припиняють надавати допомогу.

Активісти планують ще одну поїздку на передову, яку приурочать до Дня Незалежності.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ