Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Багатофункціональна косметика

Економимо місце в косметичці та гроші в гаманці.
Багатофункціональна косметика: економимо місце в косметичці та гроші в гаманці

Багатофункціональність — один із трендів сучасної косметичної індустрії. Виробники охоче випускають засоби 2, 3 і навіть 5 в одному, щоб зробити життя шанувальниць макіяжу більш комфортним. Ми ж розкажемо, як звичні продукти з вашого туалетного столика можуть стати у пригоді в незвичних ситуаціях.

Вважаєте, що для повноцінного макіяжу потрібно купу засобів? І дарма. Все необхідне можна знайти у одного бренда. Розказуємо та показуємо на прикладі французької косметичної компанії Bourjois: https://eva.ua/brnd-72876/ 

1. Туш для вій — підводка і засіб для брів

Ваша маскара може більше, аніж просто додати віям довжини та об'єму. Несподівано висох улюблений фломастер, а гелева підводка перетворилася на камінець? Візьміть тонкий пензлик, наберіть трохи продукту зі щіточки та намалюйте стрілку. Ви будете приємно здивовані насиченістю пігменту та чіткістю ліній. Якщо скористаєтеся при цьому водостійкою тушшю, то елегантний макіяж залишиться акуратним та свіжим на весь день.

Інший варіант — використати туш замість кольорового гелю для брів. Уважно поставтеся до вибору відтінку: чорний колір пасуватиме брюнеткам, проте може зіпсувати образ білявої красуні. Шатенкам стане у пригоді туш коричневого кольору. 

Що купити: туш Bourjois EYE CATCHING Volume.

2. Консилер — база під тіні

Цим продуктом ми користуємося, щоб приховати недоліки шкіри: синяву під очима, висипи та почервоніння. Однак багато візажистів та б'юті-блогерів використовують консилер як базу під тіні. Засіб з матовим фінішем продовжує стійкість макіяжу: тіні не збираються у зморшках та не втрачають яскравості. Консилер для висвітлення дозволяє кольорам розкритися та заграти новими барвами.

Що купити: кремовий консилер Bourjois BLUR THE LINES або рідкий коректор Bourjois HEALTHY MIX.

3. Кремовий олівець — універсальний боєць

Годі й перерахувати усі варіанти, де може знадобитися м'який олівець. Чіткі стрілки, розтушована димка, яскравий акцент на слизовій, кольорова база під смокі-айз або мейк з розсипчатими пігментами — і це тільки для макіяжу очей. Залежно від відтінку ви можете використовувати олівець як стійку губну помаду. Натуральні коричневі олівці виручать, коли треба намалювати чіткі брови або створити природні веснянки.

Що купити: олівець для губ Bourjois CONTOUR LEVRES EDITION; олівець для брів Bourjois BROW REVEAL.

4. Помада — тіні для повік, рум'яна

Рідка матова помада має відмінний вигляд не тільки на губах. Яскраві відтінки заповнюють нестачу кольорових підводок, тому ви можете сміливо малювати барвисті стрілки, не переживаючи про стійкість макіяжу. Хочете гармонійний мономакіяж? Нанесіть продукт на повіки та швидко розтушуйте пальцем або пензликом. Наберіть помаду на пучку та подаруйте свіжий рум'янець щічкам. Фінальний штрих — використати помаду за призначенням. 

Класичну глянцеву помаду також можна наносити як рум'яна, однак неодмінно треба закріплювати прозорою пудрою, щоб прибрати вологий фініш та подовжити стійкість. 

Що купити: рідка матова помада Bourjois ROUGE EDITION VELVET.

5. Рідкі рум'яна — помада, тіні для повік

Продукти з рідкою та кремовою консистенцію є взаємозамінними та взаємодоповнюваними — все залежить від вашої фантазії. Тому рідкі рум'яна можна використовувати так само, як і помаду: застосовувати як базу під тіні, тушувати у складку повіки, наносити на губи і, звісно, щоки.

Що купити: рідкі рум'яна Bourjois Healthy Mix Sorbet Blush.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ