Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Будівельна компанія „Ріел” відкрила новий офіс у Львові

Новий офіс житлової будівельної компанії „Ріел” відкрився цими вихідними у Львові, по вулиці Степана Бандери, 15. Поява офісу була зумовлена розширенням діяльності фірми на львівському ринку нерухомості, потребою швидко й ефективно вирішувати зростаючі вимоги покупців житла. Варто зауважити й про вдале розташування нового приміщення, що дозволяє швидко дістатися до нього з будь-якої точки Львова.

За чотири роки існування на львівському ринку нерухомості житлова будівельна компанія „Ріел” вже встигла збудувати будинки на вулицях Генерала Чупринки 119, Карпинця 8, Шафарика 8, Йосипа Сліпого, Райдужній, Чуваській, 29, Погулянці, 4.

„Будівництво у Львові розвивається швидкими темпами, навіть не зважаючи на деякі кризові моменти в економіці, – розповідає директор компанії „Ріел” Ростислав Мельник. – Наша компанія є інвестиційною, оскільки ми фінансуємо зведення нового будинку, проект якого на замовлення розробляють ліцензовані проектні організації, а будівництво здійснюють будівельні організації. Сьогодні ж ми відкрили власну компанію нерухомості, яка буде продавати збудоване нами житло”.

Як повідомив Ростислав Мельник, раніше компанія „Ріел” користувалася послугами агенств з продажу нерухомості. „Маючи вже низку збудованих будинків, ми дійшли висновку, що можемо продавати квартири самостійно, забезпечуючи їхній якісний продаж, – каже Ростислав Мельник. – Завдяки такій схемі клієнт може переконатися у надійності компанії, адже компанія самостійно здійснює головні етапи будівництва: фінансує зведення новобудов, співпрацює з банком і реалізовує квартири”.

На сьогодні компанія „Ріел” також запроектувала будівництво ще пятьох будинків у Львові. „Наша компанія будує будинки висотою пять поверхів у кращих районах міста, – каже Ростислав Мельник. – Зазвичай ці будівлі мають по 30-40 квартир, які є більш комфортабельними, мають більшу площу, краще проектування, всі необхідні комунікації. Ми спеціалізуємося на такому житлі, оскільки, знаємо як його проектувати і як будувати”.

Водночас, компанія „Ріел” робить ставку на якісному будівництві, приділяє багато уваги правильному виконанню проекту. Для цього „Ріел” має окрему інжинірінгову фірму для контролю за будівництвом та проводить тендери між будівельними організаціями. Крім того, „Ріел” спіпрацює з відомими кредитними установами, а час оформлення документів на житло в офісі компанії зведено до мінімуму.

Незабаром компанія „Ріел” також планує вийти і на вторинний ринок львівської нерухомості, запропонувавши клієнтам найширший вибір квартир у місті.

Урочисте перерізання стрічки при вході до нового офісу

Керівник будівельної компанії "Ріел" впевнений в успіху нового проекту

Новий офіс на Степана Бандери, 15

Підготував Володимир ПЕРЕГІНЕЦЬ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ