Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Денькович: «Наша Україна» веде дискредитацію БЮТу

Наразі БЮТ не створював свого передвиборчого штабу на Львівщині. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Денькович.
Проте, за словами Деньковича, зараз БЮТ веде роботу, яка просувається в 2 напрямках – це процес переговорів щодо створення ймовірної коаліції між «Нашою Україною», Блоком Литвина і БЮТом.
Іншим напрямком роботи БЮТу є підготовка до ймовірних позачергових виборів, в якому, за запевненнями Деньковича, зацікавлена в першу чергу «Наша Україна».
Водночас незначне падіння рейтингу БЮТу на Львівщині, за словами голови ЛОО ВО «Батьківщина» Івана Деньковича спричинене кампанією дискредитації, розгорнутою «Нашою Україною».
Як доказ, Денькович наводить документ, який був розісланий очільникам міських і районних організації «Нашої України» на виконання доручення Центрального виконавчого комітету.
У цьому документі зокрема йдеться, що депутатам міських та районних рад необхідно взяти участь у висвітленні та роз’ясненні позиції партії. У рекомендованих тезах йдеться про потребу переконувати мешканців, що саме БЮТ був ініціатором розвалу коаліції, і не загострювати питання, що саме «Наша Україна» вийшла з коаліції. Крім того, йдеться про те, що саме БЮТ не виконав вимог коаліції, уряд Тимошенко не виконав взятих на себе зобов’язань. Вчинки Юлії Тимошенко характеризуються як зрада, а «Наша Україна» характеризується як єдина опозиційна сила на виборах. Останнім пунктом тез стосується Віктора Ющенка, якого названо майбутнім Президентом.
У 2 та 3 пункті документу рекомендується організувати виступи у ЗМІ найбільш авторитетних членів партії, точка зору яких співпадає з центральною лінією партії, заборонити спільні заяви депутатів від НУ і БЮТу.
І головним є четвертий пункт згідно якого, збереження демократичної коаліції для не є принциповим для «Нашої України» головна мета ймовірні дострокові вибори до ВРУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ