Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

До Вашої уваги!

Агенція регіональної інформації та аналітики „Гал-іnfо”, що працює на ринку інформації понад 3 роки, позиціонує себе як незаангажоване, об’єктивне видання, яке не бере участі у жодних політичних процесах та „бізнес-розбірках” окремих представників місцевого олігархічного корпусу.

Саме тому щонайменше дивним виглядає те, що окремі медіа хочуть нав’язати думку, що «Гал-іnfо» є організатором акцій «чорного піару» по з’ясуванню стосунків між владою та бізнесом з приводу проведення у нас матчів Євро-2012. Агенція офіційно заявляє, що участі у подібних акціях не бере, а також спростовує інформацію, що чільник сьогоднішнього заходу „Самозахист” Роман Любицький працює головним редактором АРІА „Гал-іnfо”: п. Любицький стажувався в агенції упродовж березня 2008 року, за цей період було опубліковано один його матеріал.

Агенція „Гал-іnfо” вимагає не спекулювати на цьому, а розрізняти робочі моменти від політичних ігрищ.

Нагадаємо, сьогодні одне з інтернет-видань Львова опубліковало матеріал, у котрому сьогоднішню акцію протесту новоствореного громадського руху „Самозахист” на чолі з п. Романом Любицьким пов’язують з АРІА «Гал-іnfо».

 
 

З повагою, редакція АРІА „Гал-іnfо”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ