Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Міжнародний турнір з водного поло: у Львові стартує Відкритий Кубок Львова

З 20 по 22 вересня у місті Лева відбудеться масштабна ватерпольна подія – четвертий за ліком міжнародний турнір «Відкритий Кубок Львова». Змагання відбудуться за підтримки Львівської міської ради і увійдуть до програми «Відкриті Кубки Львова».

Ватерпольні баталії відбудуватимуться протягом трьох днів у басейні СКА (вул. Клепарівська, 39 а). Переможцем «Відкритого Кубка Львова» з водного поло стане команда, яка за підсумками одноколового турніру зуміє набрати найбільшу кількість очок. Нагадаємо, переможцем першого турніру стала збірна Харківської області, другого – команда з Мінська, а третього – львівські «динамівці».

Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту ЛМР

Однією з головних вимог у проведенні Відкритих Кубків Львова є міжнародне представництво. Дуже приємно, що організатори ватерпольного турніру відмінно справляються з цим завданням і знову до нашого міста приїдуть хороші команди з міжнародним статусом. За минулі турніри з водного поло ми отримали чимало схвальних відгуків і впевнений, що цей турнір не стане винятком.  

Ігор Зінкевич, організатор змагань та виконавчий директор ВК «Динамо»

Цього року участь у турнірі візьмуть шість команд. До Львова мали ще приїхати словаки, однак календар їхніх національних змагань співпав з нашим, тому до участі у змаганнях організатори допустили срібного призера останнього чемпіонату України команду ЛУФК. Приємно, що з кожним роком турнір стає все сильнішим, оскільки цього року ми маємо нового потужного учасника з Румунії.

Євген Наумчик, головний тренер ЛУФК

Головне завдання на Відкритому Кубку Львівщини – здобуття ігрової практики для молодих гравців. Нікому не секрет, що чимало гравців, які стали срібними призерами у минулорічному чемпіонаті України, перейшли до «Динамо», а відтак команда ЛУФК у цьому сезоні зазнає суттєвого омолодження. Кістяк нашої команди складатимуть гравці 2003-2004 року народження. Також погодився нашій команді на турнірі допомогти досвідчений Олег Добуш. Щодо конкретних завдань на турнір, то, звісно, у нас їх немає, однак конкретніше про це можна буде говорити тоді, коли будемо бачити склади наших суперників.

Олексій Шведов, тренер «Динамо»

До «Відкритого Кубку Львова» ми готувалися понад півтора місяці. Звичайно, ми старалися зіграти склад на тренуваннях, але без офіційних матчів та турнірів це зробити дуже складно. Зараз у нас буде така можливість, а у вболівальників буде можливість побачити оновлену і омолоджену команду. Це турнір для нас буде корисним, адже в бою ми зможемо перевірити наших гравців. Склад учасників турніру є дуже потужним, адже чого вартує лише участь учасника єврокубків з Румунії. До слова, з цією командою ми зустрічалися у Лізі Чемпіонів і програли з різницею у два голи. Румуни, можливо, будуть претендентами на перемогу, однак також не варто списувати з рахунків команду з Мінська і, звісно ж, львівське «Динамо». В загальному дуже радий, що такий ватерпольний турнір у нашому місті уже став традиційним. Це престиж не тільки нашого міста, а й держави.

ВІДКРИТИЙ КУБОК ЛЬВОВА З ВОДНОГО ПОЛО-2019

Учасники змагань:

ВК "Динамо" Львів

CSM Corona Brasov (Румунія)

ВК "Еlektrenai Zaibas" (Литва)

ВК "Rcop Minsk" (Білорусія)

ŁSTW OCMER (Польща)

КЗ ЛОР "ЛУФК" (Україна)

Розклад змагань:

1-й день (20.09.2019):

10:00 – 11:15 – ВК «RCOP Minsk» vs ВК «CSM CORONA»

11:15 – 12:30 – ВК «Ocmer LSTW» vs ВК «Динамо» Львів»

12:30 - 13:30 - ВК «ELEKTRENAI ZAIBAS» vs КЗ ЛОР "ЛУФК"

16:00 – 17:15 – ВК «ELEKTRENAI ZAIBAS» vs ВК «CSM CORONA»

17:15 – 18:30 – ВК «Ocmer LSTW» vs ВК «RCOP Minsk»

18:30 - 19:30 - ВК «Динамо» Львів» vs КЗ ЛОР "ЛУФК"

2-й день (21.09.2019):

10:00 – 11:15 – ВК «Ocmer LSTW» vs ВК «CSM CORONA»

11:15 – 12:30 – ВК «ELEKTRENAI ZAIBAS» vs ВК «Динамо» Львів»

12:30 - 14:30 - ВК «RCOP Minsk» vs КЗ ЛОР "ЛУФК"

16:00 – 17:15 – ВК «ELEKTRENAI ZAIBAS» vs ВК «Ocmer LSTW»

17:15 – 18:30 – ВК «Динамо» Львів» vs ВК «RCOP Minsk»

18:30 - 19:30 - ВК «CSM CORONA» vs  КЗ ЛОР "ЛУФК"

3-й день (22.09.2019):

11:00 – 12:00– ВК «Ocmer LSTW» vs КЗ ЛОР "ЛУФК"

12:00 – 13:15 – ВК «RCOP Minsk» vs ВК «ELEKTRENAI ZAIBAS»

13:15 - 14:30 - ВК «CSM CORONA» vs ВК «Динамо» Львів»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ