Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Політичний додаток

Враховуючи особливості цьогорічних парламентських виборів, в яких партії відіграватимуть основну роль, агенція „Гал-info” здійснила опитування провідних партій Львівщини з одним простим запитанням: що партія зробила (може поставити собі в заслугу) протягом останніх 2-3 років? Опитані нами політики мали можливість вказувати довільну кількість „героїчних вчинків” своєї політичної сили в нашому регіоні. З результатами опитування ми даємо можливість ознайомитися без коментарів.     

Голова секретаріату ЛОО Народної партії України Михайло Михайлецький 
Найбільшими досягненнями партії за кілька років він, не вдаючись у деталі, назвав роботу у сфері сільського господарства. (Зауважимо, що заступником голови ЛОДА із с/г питань вже кілька років поспіль є заступник голови ЛОО НПУ Іван Стефанишин)


Голова ЛОК Комуністичної партії України Олександр Калинюк
 «Завдяки КПУ у Турківському районі та у місті Турці проводиться газифікація і
у Турці будується водопровід. (У Турці міським головою є член КПУ Г. Брич— єдиний міський голова від КПУ на Львівщині)
 

Заступник голови ЛОО Християнсько-Демократичного Союзу Андрій Болкун
Найбільшим здобутком для партії за останні роки він назвав те, «що партію почали ідентифікувати».

Голова ЛОО УРП «Собор» (частина А. Матвієнка) Ірина Лукавецька 
Зі слів Ірини Лукавецької, котра очолила партію не так давно, контетно не було зрозуміло, що партія зробила для Львівщини протягом останніх років.

Голова ЛОО УРП „Собор” Ростислав Новоженець (частина Л. Лук’яненка)
Пролити світло на діяльність УРП «Собор» допоміг Ростислав Новоженець: «Партія боролася, щоб Львівщина мала не тільки європейське обличчя, а не втратила українського обличчя, боролася проти  зросійщення та з режимом Кучми, мобілізувала свій електорат на підтримку Ющенка на президентських виборах.  
(Зауважимо, що в листопаді найдавніша партія в Україні розкололася. Частина партії пішла з її лідером Анатолієм Матвієнком до НСНУ, а частина із Левком Лук’яненком до БЮТ).

Голова ЛКО Народного Руху України Ярослав Кендзьор
Серед здобутків партії назвав її участь у формуванні нової влади. Зокрема, привели до влади Петра Олійника, який пізніше змінив партійні кольори. Окрім того, за словами Кендзьора, НРУ виніс основну частину проблем президентської виборчої кампанії Віктора Ющенка.

Голова міської партійної організації НСНУ Олег Мандюк
За цей рік партія організувала Шевченківські свята, організувала поїздки дітей зі сходу для ознайомлення із традиціями святкування Різдва, а також відкрила пам’ятник у Славському. 

Голова ЛОО партії «Пора» Дем’ян Малярчук
За цей рік партія організувала автопробіг, приурочений Листопадовому Чину, а також піднімала питання скасування депутатської недоторканності для депутатів в органах місцевого самоврядування.

Голова ЛОО ПППУ Володимир Макара
«Найбільшим здобутком партії є довіра до неї людей з всіх верств суспільства на Львівщині, зокрема, в регіоні суттєво збільшився електорат підтримки підприємців та промисловців».

Голова ЛОК СДПУ(о) Ігор Шурма
«Найбільшим нашим здобутком є те, що ми є достойною опозицією помаранчевій владі!»

Голова ЛОК СПУ Євген Таліпов
Найбільшими здобутками партії назвав порозуміння з намісником області Петром Олійником, а також підтримку президентського курсу, що визнає відмінності СПУ від у всіх випадках. Серед кадрових здобутків відзначив обрання представника СПУ Олега Щербакова головою Львівської міської територіальної комісії.

Голова ЛОО УНП Олекса Гудима
За останні роки з ініціативи УНП проводилися:
Збір підписів за визання ОУН-УПА, порушили питання вивезення гудронів, виграли низку судів щодо незаконної приватизації землі у Брюховичах, фракція УНП в міській раді доклала зусить, щоб Буняк не забудовував Високий Замок і пішов у відставку, активно займаються питанням «ЛьвівСільмашу».

Голова ЛОО КУН Михайло Вовк
За його словами, заслугами його партії є розроблення програми енергозабезпечення Львівщини. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ