Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

P.S.

Починаючи з 23 липня редакція „Гал-info” намагалася дізнатися також і позицію начальника Департаменту з підготовки Євро-2012 Львівської міської ради Олега Засадного стосовно ситуації навколо будівництва стадіону до чемпіонату. Однак, як виявилось, Засадний перебуває у відпустці в цей, „найгарячіший”, період для Євро.
Своєю чергою ми спробували дізнатися думку міського голови Львова Андрія Садового. На жаль, чисельні спроби сконтактуватись з ним через прес-службу не увінчалися успіхом. Впродовж декількох днів нас запевняли, що керівник прес-служби Департаменту "Адміністрація міської голови" Львівської міської ради Наталя Міхнова на нарадах та зустрічах, а пізніше виявилося, що вона пішла у відрядження. Натомість прес-служба виявилась неспроможного допомогти з коментарем свого шефа. Ще більше дивно, виявилось, що у місті існує черга для мас-медіа. І якщо хочеш коментар Садового займай чергу за останнім, – так нам повідомили у прес-службі.

Натомість, нам і нашим читачам дуже цікава позиція міста навколо підготовки до Євро-2012, тому сподіваємося на те що в цій „черзі” ми не останні й все-таки зможемо отримати інформацію в найкоротший термін.

 
 
 
 
Фото - http://www.citadel.edu/
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ