Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У десятці зіркових тусовщиків - Пінчук, Подкопаєва, Цимбалюк...

"Оглядач" склав рейтинг українських зіркових тусовщиків. У цій нехитрій справі рівних не виявилося скульпторові Олегові Пінчуку. Цей життєрадісний і надмір компанійський чоловік намагається не проґавити жодного світського рауту. Він завжди знає, де і що відбувається. Нерідко попід ручку з митцем на гламурні тусовки бомонду ходить його дружина — Лілія Довжанська.



НА ДРУГОМУ місці у рейтингу запеклих тусовщиків - успішний юрист Сергій Власенко із дружиною Наталею. Найчастіше ця парочка надає перевагу показам мод. На третій сходинці вмостилася епатажна травесті-діва Мон-ро, яка відзначається гострим слівцем і яскравим вбранням. Далі - світська левиця, гімнастка-танцівниця, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва. Рік тому у вправності й частоті виходів у світ їй взагалі не було рівних. Зараз Ліля трішки здала позиції. А що ще буде? У вересні вона представляє Україну на танцювальному "Євробаченні", тож замість вечірок - у її графіку щоденні репетиції. Замикає п'ятірку  любителів   зіркових збіговиськ телеведуча Тетяна Рамус, яка "спеціалізується" на аукціонах.
На шостому місці - тусовщик зі стажем шоумен Олексій Дівеєв-Церковний. На вечірки цей красунчик ходить як на роботу. Раніше йому компанію складала модель-міс Олександра Ніколаєнко, потім - її протеже Інна Цимбалюк... Подейкують, через цього мачо дівчата навіть побили між собою горщики. Після Дівеєва-Церковного у рейтингу світських рекордсменів - модель і власниця модельного агентства Влада Литовченко. Час від часу ця гламурна дама виводить із собою в люди старшу доньку - Маргариту. Та й молодша Христина уже підростає...
Восьме й дев'яте місця дісталися співакам - відповідно Kishe і Василю Бондарчуку. Обоє не пропускають жодної нагоди "засвітитися" на публіці і перед об'єктивами фото- та телекамер. Уваги зірковим хлопцям не бракує - особливо з боку дівчаток-підлітків. Та, вочевидь, замість Бондарчука їм доведеться шукати іншого героя-коханця, бо Василь таємно одружився із "фабриканткою" Катею Веласкес.
А на почесній десятій сходинці - "Міс Україна-Всесвіт" Інна Цимбалюк. Наразі ця юна красуня ходить у дівках. Та хтозна, рано чи пізно, може, й вона на одній із вечірок «підчепить», якогось дідугана-мільйонера - як це зробила її старша наставниця Ніколаєнко...

Галина ГУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ