Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У регіонах України DJUICE презентує наймасштабніший музичний фестиваль року

У суботу, 13 жовтня, молодь Чернівців у центрі міста “драйвувала” під музику ТАРТАК, GORCHITZA LIVE PROJECT, LAMA, KATYA CHILLY, MAD HEADS XL. Хедлайнером DJUICE MUSIC DRIVE був популярний танцювальний гурт з Англії APOLLO 440.
Ще до початку фестивалю молодь могла повправлятися на оригінальних забавах і атракціонах від DJUICE – боротьбі в костюмах сумо та стрибках на батуті. Поруч атракціонів виступали майстри вуличного танцю й графіті. На центральній площі міста було виставлено декілька палаток, в яких до початку концерту можна було зробити собі відповідну фестивальну зачіску чи макіяж.
Розпочинав MUSIC DRIVE виступ співачки KATYA CHILLY, яка виконала декілька своїх нових пісень. Теплий прийом чернівецької молоді сподобався “фольковій” Каті, що вона, не зважаючи на прохолодну пору, зняла куртку й залишилась співати в одній футболці. Сильний голос мініатюрної співачки оцінив й ведучий вечора – лідер ТАРТАКУ Сашко ПОЛОЖИНСЬКИЙ.
“Ввечері хочу прогулятися Чернівцями”, – сказала у коментарі “Гал-info” KATYA CHILLY, яка вперше побувала у місті й була вражена теплим прийомом.Водночас, Катя Чілі поскаржилася, що не встигла поспівати усіх пісень. Взагалі-то, я хотіла заспівати трохи більше пісень, принаймні одну – “Бантик”.
За словами співачки, не змерзнути на сцені їй допомогли хороший настрій і нервова напруга, адже вона виступала першою. З одягу на співачці наприкінці виступу залишалася “матроска” й штани від дизайнера Тятяни Карамболь. “Я слідкую за модою, я ж звичайна дівчина, але, в принципі моду я створюю сама”, – каже співачка, яка також розповіла, що не любить виривати живі квіти, а тому віночок з білих квітів, який був під час виступу на голові дівчини, зроблений із штучних квітів.
Також Катя Чілі розповіла, що хоча наразі не знає про долю свого другого альбому, проте хоче випускати третій. Його вихід планується через два місяці. “Своїми піснями хочу донести до людей свою відкритість і радість від життя, почуття, що я є людиною” – охарактеризувала Катя головний месидж своїх пісень.
Бурхливою реакцією зустріли глядачі появу на сцені хлопців з великого MAD HEADS. Дивлячись, як по сцені весело ганяють музиканти-духовики на чолі з лідером Вадимом Краснооким, чернівчани вирішили також добряче відірватися. Тим паче, що у ВІП-сектор запустили багато молоді, яке відразу перетворила сектор у танцмайданчик.
Коментуючи свій виступ, лідер MAD HEADS Вадим Красноокий зауважив, що на концерті в Чернівцях вони намагалися оминати “лірики”. “У нашому репертуарі справді з’являються ліричні пісні, просто раніше ми не робили на них акценту, – розповідає Красноокий. – У нас є багато балад, але не такому концерті балади не заспіваєш, тому що люди хочуть відчути енергію”.
Кажучи про вплив власної сім’ї на його творчість, Вадим Красноокий розповів, що зі своєю дружиною познайомився на першому концерті групи, 15 років тому, коли вона виступала зі своєю групою. “Коли ми одружилися, я зрозумів, що потрібно змінювати свій погляд на багато речей, – каже лідер популярних MAD HEADS . – Також ще одна подія значно вплинула на мене, коли три роки тому в мене народився син”.
За словами Красноокого, сьогодні MAD HEADS щотижня виступають у двох київських клубах. “Це невеличкі клуби й там завжди аншлаг, тому люди заздалегідь бронюють собі місця, купуючи квитки”.
У планах MAD HEADS, які перед тим, як стати популярними, вирішили перейти з англомовної музики на український рок-н-ролл, випустити повністю англомовний альбом, або ж доповнити україномовний альбом піснями на англійській і російській мові. “Зараз ми плануємо новий альбом, і для нього ми написали більше пісень, аніж може в нього влізти”, – каже Вадим Красноокий.
Солістка GORCHITZA LIVE PROJECT, ніби унаочнюючи свою назву “горчіца”,на сцені була вдягнена в куртку ядучо-зеленого кольору. Співала вона пісні виключно англійською мовою. Кожній пісні передував тривалий розмовний вступ, за яким розпочинався шалений танцювальний ритм.
У житті солістка групи Gorchitza live project виявилася дівчиною на ім’я Алла з Полтави, яка чудовою українською мовою розповіла, що самостійно створює свої пісні, оскільки їй дуже легко це робити. А англійську мову Алла-Gorchitza вивчила в звичайній школі: “Вчора я почула, що нібито наша група є одеською, хоча насправді це не так, усі музиканти походять з різних міст”.
Ще однією першоприбулою в Чернівцях виявилася співачка LAMA. Не по-дитячому захопившись дружнім прийомом, LAMA, окрім вокальних даних, продемонструвала й уміння грати на клавішних. Реакція глядачів засвідчила, що співачка поза сумнівом залишається однією з найяскравіших українських виконавців, і на неї не вплинули претензії зі сторони російської співачки з такою ж назвою. ”Це проблема виникла нізвідки, і я б не хотіла її коментувати, оскільки вони лише чекають від мене якого скандалу, аби попіарити себе в Україні”, – сказала у коментарі Lama, розповідаючи про ситуацію з російською виконавицею.
Набагато красномовнішою Lama була, коли розповідала про свої плани на майбутнє. Виявилося, що незабаром планується вихід другого альбому співачки. Крім того, Lama пояснила, чому більшість кліпів знімається за кордоном. “Насправді, нам не є так важливо, де знімати своїх кліпи, важливо, щоби була професійна команда і взаєморозуміння з нею, зокрема, з нашою німецькою командою, і хороший якісний продукт”.
Особливо зраділа чернівецька молодь, коли на сцену піднявся гурт ТАРТАК на чолі з лідером і разом із тим ведучим вечора Сашком Положинським. Сашко не лише був організатором вечора, який добре побавив і розважив публіку, а й на ура заспівав слухачам свої найхітовіші пісні. А про неабияку любов Положинського до чернівецької публіки говорить той факт, що в місті Тартак побував уже вчетчерте.
Закінчував фестиваль DJUICE MUSIC DRIVE виступ зірок європейського рівня групи з Англії APOLLO 440. Популярні британці стали гідним завершення фестивалю, який проходив в рамках святкування третьої річниці молодіжного бренду мобільного звязку DJUICE.
А для усіх, хто не встиг за ходом фестивалю по Україні, ще залишається заключний концерт DJUICE MUSIC DRIVE, якийвідбудеться в київському Палаці спорту 18 жовтня. Туди очікується візит найпопулярнішого електронного проекту в світі THE CHEMICAL BROTHERS, які презентуватимуть українським слухачам найкращі композиції свого останнього альбому We Are The Night та головні хіти за свою п’ятнадцятирічну кар’єру.
 
Володимир ПЕРЕГІНЕЦЬ
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ