Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

В „Автопланеті” з кредитом на автомобіль визначаються за 20 хвилин

У Львові ПриватБанк сьогодні презентував новий проект автомобільного кредитування „Автопланета”, у якому можна вибрати автомобіль та за потреби відразу оформити кредит. За два-три дні після перших відвідин „Автопланети” покупець може виїхати з магазину на власному авто. Про це на прес-конференції відкриття проекту „Автопланета” повідомив керівник бізнесу „Авто в кредит” Роман Попович.
„Ми створили автосалон при банку, щоб людина, яка вибрала автомобіль, не шукала по цілому місту, де можна оформити кредит на машину. Проект „Автопланета” – це спеціалізований відділ, де менеджери допоможуть вибрати модель автомобіля. Покупець може відразу проїхатися на машині та оформити кредит на автомобіль та його страхування. Рішення про те, чи надасть ПриватБанк кредит, приймається за 20 хвилин. Всі операції з оформлення кредиту: кредитних договорів, договорів застави, страхування наземного транспорту можна оформити у відділеннях ПриватБанку. Хоча "Автопланета" у Львові є першою, на сьогодні в області вже діє понад 20 автомайданчиків ПриватБанку. „Працюють вони не тільки у місті, а й у районних центрах області”, – розповів директор Західного ГРУ ПриватБанку Орест Блащук.
За словами Романа Поповича, клієнт, який прийшов до „Автопланети”, не повинен відразу приносити усі документи. Для визначення надання кредиту досить буде назвати своє ім’я та прізвище, мобільний телефон та дату народження. „Ми можемо оформляти кредит без довідки про доходи, якщо покупець готовий заплатити 20 відсотків від вартості автомобіля відразу”, – зазначив Роман Попович.
Як розповів Орест Блащук, проект автомобільного кредитування буде популярним серед львів’ян. „Ми орієнтуємося на клієнта з середніми доходами і пропонуємо автомобілі ВАЗівської групи, автомобілі Daewoo, китайські джипи,” – зазначив Орест Блащук.
„З початку цього року з майданчиків біля відділень ПриватБанку продали 160 автомобілів, з яких 90 відсотків продали в кредит. Сьогодні кредитний портфель по автомобілях у Західному регіоні України становить 60 мільйонів гривень”, – повідомив Роман Попович.
Нагадаємо, ПриватБанк – лідер українського ринку банківських послуг, який працює 15 років. За даними на перше серпня цього року активи ПриватБанку становили 45,96 мільярда гривень, вони збільшилися від початку року на 36 відсотків. Капітал банку становить 3,687 мільярда гривень, статутний фонд - 2,082 мільярда гривень. Прибуток ПриватБанку за підсумками 7 місяців 2007 року становить 441,86 мільярда гривень. Кредитний портфель ПриватБанку становить 37,15 мільярда гривень. Банк є лідером на ринку споживчого кредитування - портфель кредитів фізичним особам з початку року збільшився на 43 відсотки до 16,6 мільярда гривень. ПриватБанк залишається "найбільш ощадним" банком України: на 1 серпня 2007 року обсяг коштів населення, розміщених у ПриватБанку, становить 18,34 мільярда гривень, депозитний портфель фізичних осіб –13,6 мільярда гривень. На долю ПриватБанку припадає 25 відсотків ринку платіжних карток. Банк випустив понад 12,7 мільйони платіжних карток, в мережі з обслуговування яких працює 3 978 банкоматів (25 відсотків від загальної їх кількості в країні) і 31 024 POS-термінала (59 відсотків української мережі еквайрингу). Національна мережа банківського обслуговування ПриватБанку нараховує 3 439 філій та відділень по всій території України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ