Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Відповідальність по-львівськи

Кажуть, що вулиця Наукова могла би бути зразком для усіх, хто взявся за реставрацію інших доріг Львова, – нібито цей відтинок дороги ремонтують, не завдаючи особливого клопоту ані водіям, ані пішоходам. Однак навіть у такому зразково-показову випадку є свої „але”. Йдеться в першу про неконтрольованість потоку автомобілів, які рухаються ледь не у п’ять рядів та неможливість пішоходів безпечно переходити дорогу. І не зважаючи на це, на перехресті немає регулювальника руху, хоча б у час пік. З приводу цього кореспондент «Гал-info» зверталась в чимало інстанцій, однак жодна з них не дала вичерпної відповіді на питання „хто відповідає за таку ситуацію?”.
Отже, насамперед ми зателефонували у чергову частину ДАІ. Там нам відповіли, що такими питаннями займається відділ Дорожнього нагляду ДАІ Львова.
У Дорожньому нагляді нас попросили перетелефонувати через півгодини, оскільки людина, яка відповідає за Франківський район, наразі відсутня. Цих півгодини тривали три дні – на наше запитання так ніхто і не відповів.
Після невдалих спроб прояснити ситуацію у відділі Дорожнього нагляду, ми вирішили зателефонувати безпосередньо у Франківську райадміністрацію - ми сподівались, що хоча б там на розкажуть, де регулювальник руху, чи чому не ввімкнули світлофор. На жаль, у цій структурі нам допомогли лише тим, що повідомили - «ремонт на вулиці Науковій робить Управління інженерного господарства міськради». Ми не полінувались і зателефонували до Управління інженерного господарства, та виявилось, що за стан світлофорів відповідає ДГП СМЕУ ГУМВС України у Львівській області. Наші спроби з’ясувати щось там теж увінчались успіхом – телефонна лінія постійно зайнята.
Отож, з чотирьох інстанцій жодна не знає що відбувається на дорогах Львова, попри те, що керівництво Львова запевняє, що у нас все в порядку.


























Підготувала Наталія Кузьо
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ