Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Війна з росією: геноцид у Бучі

В розумінні кожної цивілізованої людини навіть війна має свої правила та межі припустимого. Але те, що вчинили путінські нелюди в Україні, не піддається здоровому глузду та співмірно з найжорстокішими фактами воєнних злочинів людської історії.

Нагадаємо, вбитими та закатованими російськими окупантами знайшли понад чотириста мирних жителів. Це означає, що кожен третій загиблий у Київській області – з Бучі.

Упродовж усього березня Буча існувала в умовах терору. Тіла по-звірячому вбитих росіянами бучанців обабіч доріг – кадри, які облетіли весь світ та назавжди закарбувалися у нашій пам'яті. Мирні громадяни, які не встигли евакуюватись, не могли відчути себе навіть у мінімальній безпеці у власних будинках, ховаючись у підвалах. Адже головним жахом були навіть не постійні обстріли окупантами цивільних об’єктів, а нестерпне очікування візиту “російських визволителів”. Знайдені тіла убитих та закатованих людей є свідомим та цілеспрямованим знищенням української нації. Злочини росії просто жахають: замордовані тіла із зав’язаними руками, зґвалтовані жінки із заживо зірваними прикрасами не становили загрози людині зі зброєю.

В окрему справу виділено братську могилу біля церкви Андрія Первозваного по вулиці Богдана Хмельницького, де загалом виявили 117 тіл, зокрема, жінок та дітей. Вбивства скоювали цинічно, з нелюдською жорстокістю. Також зафіксовані випадки викрадення та незаконного вивезення на територію росії та білорусі українських громадян.

Свідченням російської дикості стали кадри, які побачив світ після залишення ордою околиць української столиці. Трагедія, яка розгорнулась на вулицях цього міста, не залишила байдужим жодну адекватну людину, а російські пропагандисти невпинно та лицемірно продовжували твердити, що насправді російська армія несе лише порядок та звільнення звичайних українців від нацистського режиму.

Військові армії рф поводилися як злочинці та карателі, знищували українське населення через неспроможність протистояти українським захисникам. Подібна тактика є звичною для росії – її використовували у Чечні, Грузії, а тепер і в Україні. Жахає навіть схвалення та заохочення російськими жінками такої поведінки їх “защитников”. Своєю чергою і керівництво рф не залишилось обабіч. Диктатор путін присвоїв 64-й мотострілецькій бригаді "почесне" звання "гвардійська". Саме ці орки перебуваючи у Бучі влаштували вбивства сотень невинних людей. Указ оприлюднений на сайті держдуми, де наголошено, що нове "почесне найменування" дали "за масовий героїзм та відвагу, стійкість та мужність, а також за відстоювання інтересів держави в умовах збройних конфліктів".

Насправді самі росіяни і стали втіленням того, з чим вони нібито борються з екранів федеральних каналів. Сотні вбитих та закатованих українців стали вічним тавром кривавого путінського режиму.

Марта Солига

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ