Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Останні передвиборчі істерики

Цьогорічні парламентські вибори стали справжнім індикатором людської сутності кожного з кандидатів у народні депутати. Нехай, так навіть краще, щоб їхня гнила сутність проявилася крізь янгольську подобу праведника, благодійника чи правдоборця до виборів, а не потім, коли вже нічого не змінити.

Брехня, шантаж, маніпулювання, погрози, прохання, благання, звинувачення – це все дорога до сердець виборців, яка пролягає крізь нерви журналістів, спостерігачів та громадських діячів. Ще кілька днів і все скінчиться. Закінчаться істерики кандидатів і закінчаться, інколи навіть параноїдальні,пошукипідтримки з натяками на ущемлення чи переслідування.

За кого я буду голосувати?

Це питання останнім часом чую все частіше.

«Ну за кого? Ти ж журналіст? Скажи за кого голосувати?», - В такі моменти я розумію всю силу журналістського посвідчення. Люди готові вірити тобі тільки тому, що ти його маєш.

…Людей обікрали - у них забрали позначку «не підтримую жодного», а тепер маніпулюючи їх думкою у них намагаються вкрасти й голос.

Не віддавайте свій голос тільки тому, що так кажуть з екрану телевізора!

Я розумію, що зробити колективний вибір легше, легше зняти із себе відповідальність, але цього робити не варто. Не знімайте відповільність із себе, щоб потім не було вкрай прикро за вибір продиктований з телевізора, газети чи примітивного біл-борда.

Подумайте, зважте, почитайте програми, подивіться уважно на обличчя тих, хто прагне стати вашим слугою. Забудьте все, що вам говорили і проголосуйте не серцем, а розумом.

Пам’ятайте, народний депутат – це усього лише ваш слуга не більш і не менше саме ви даєте згоду на те, щоб ця людина служила не інтересам місцевих олігархів, не інтересам партійних вождів, не інтересам свого особистого бізнесу, а виключно вашим ітільки вашим інтересам.

Інколи рішення краще прийняти ще вдома, а не в кабінці для голосування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ