Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

100-літній ювілей відзначила мешканка Стебника Стефанія Гарба

Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
Фото: Дрогобицька міська рада
1/2
8 вересня, у Різдво Пресвятої Богородиці та День міста Дрогобича, свій 100-літній ювілей відзначила мешканка Стебника Стефанія Гарба. Про це повідомили 11 вересня у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Стефанія Василівна народилась 8 вересня 1923 року у місті Калійників у родині Микитишин. Закінчила школу у рідному місті. Після смерті батька у 13 років пішла працювати в Колпецьке лісництво. Потім працювала на дахівчарні (цегельному заводі) у Дрогобичі. У 1947 році пішла працювати санітаркою у санаторій «Берізка».

У 1948 році Стефанія Василівна одружилась із Михайлом Гарбою, у шлюбі з яким виховали троє дітей – дві доньки та сина. Має 4 внуків, 6 правнуків та 2 праправнуків. Проживає у Стебнику разом із внуком.

З нагоди поважного ювілею, іменинницю привітали міський голова Тарас Кучма та начальник Управління соціального захисту населення Іван Терлецький.

"Дай Бог кожному виглядати та почуватись так, як Стефанія Василівна. Приємно вражений Вашою жвавістю та силою духу. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного тепла, Божої опіки та миру усій вашій великій родині. Це велике щастя мати таку велику родину та бачити як зростають ваші правнуки та праправнуки. Міцного здоров’я усім та Многая літ!", – привітав ювілярку Тарас Кучма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ