Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

11 травня у Львові відбудеться аукціон на право оренди земельної ділянки

У вівторок, 11 травня, відбудеться аукціон з продажу права оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту), повідомляють в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Земельний аукціон проведуть за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 46. Початок торгів об 11:00 год. До продажу пропонується право оренди ділянки, розташованої на території Журавненської ТГ (Монастирецька с/р) Стрийського району.

Детальніше про ділянку:

  • площа – 6,89 га (рілля);

  • цільове призначення (вид використання) – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (виробництво органічної продукції);

  • кадастровий номер – 4621585300:05:000:0381;

  • нормативна грошова оцінка – 104,7 тис. грн;

  • стартовий розмір річної орендної плати – 8,4 тис. грн;

  • термін договору – 7 років.

Наголошуємо, що кінцевий термін подачі заявки на участь в аукціоні – 30 квітня 2021 року до 13:30 год.

Більш детальніше про проведення аукціону можна отримати за посиланням.

«Органічне агровиробництво – це одна із найперспективніших нині моделей розвитку сільського господарства. Також це багатофункціональна виробнича система, спрямована на підтримку здоров’я ґрунтів, збереження екосистем та добробут населення. Органічне господарство комплексно поєднує у собі місцеві сільськогосподарські традиції, інновації та науково обґрунтовані підходи до сільгоспвиробництва з метою сприяння добросусідству та якості життя між усіма залученими організмами. Тому запрошуємо всіх виробників органічної продукції Львівщини та тих, які виявили бажання розпочати власну справу, взяти участь в даному аукціоні, адже це дасть можливість збільшити і власний земельний банк, і прибуток», - зазначила директор департаменту Тетяна Гетьман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ