Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

120 студентів отримали дипломи про стажування у Львівській міській раді

120 студентів отримали дипломи про проходження стажування у Львівській міській раді. Як повідомив координатор програми «Перший кар’єрний крок» Галина Бордун, це перший етап нагородження, загалом дипломи про проходження стажування отримають близько 240 осіб. Про це повідомила прес-служба Льівської міської ради.

Програма «Перший кар’єрний крок» діє вже 4 роки. За цей час стажування в мерії пройшло понад 3,5 тис студентів.

«Завдання керівника мати добрий резерв, добру заміну. Я би хотів, щоб молоді люди в перспективі бачили для себе можливість працювати у Львівській міській раді. Нам потрібні мудрі та хороші фахівці. Студенти, які проходять стажування в нас, - обдаровані, знають іноземні мови. З цих 3.5 тис. студентів, які пройшли стажування, велика кількість залишилась на роботі. Це доказ того, що ми йдемо правильним шляхом. Корисним для студентів є досвід, який вони тут здобувають», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Загалом, у цьому році 1.5 тис. студентів здобули досвід роботи у міській раді. Це студенти різних ВНЗ м. Львова та люди з досвідом роботи.

«Студенти, які проходять стажування у Львівській міській раді, змінюють мерію. Створюючи програму стажування молодих людей у Львівській міській раді, ми створюємо майданчик для експерименту із своєю професійністю. Саме тут вони можуть експериментувати, ким можуть і хочуть бути. За чотири роки ми побачили, що це дуже успішний майданчик. Ми хочемо поширити програму стажування, щоб для львівських підприємств вона була нормою», - розповів директор департаменту «Адміністрація міського голови» Олег Березюк.

У 2010 році стажувальники реалізовували різні проекти з економіки, освіти, туризму, культури, спорту спільно із громадськими організаціями та підприємствами Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ