Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

12 шкіл та дитсадків Львова матимуть нове озеленення

Цьогоріч садівники Львова вперше обстежили стан озеленення 242 закладів освіти міста. Для 12 шкіл та дитсадків міста розробили проєкти озеленення. Нещодавно у 8 ліцеї Львова розпочали втілення першого проєкту. Тут вже висадили нові квіти та кущі.
Фото - ЛМР

Як розповіли в управлінні екології та природних ресурсів Львівської міської ради, у 8 ліцеї Львова озеленили схил: висадили ялівці та кизильники. Також тут тепер цвістимуть лаванда, сантоліна, гортензії та пеннісетуми.

“У 12 закладах освіти заплановано реалізувати проєкти озеленення завдяки співпраці управління екології Львівської міської ради, управління освіти Львівської міської ради та садівникам Львова.

Потреби є різні, деякі території закладів після реконструкції, в інших були зняті аварійні дерева і є необхідність досадити дерева. Проєкти озеленення розроблені конкретно під потреби кожного окремого закладу. Кошти виділило управління екології із природо-охоронного фонду, який має чітке цільове призначення”, – розповіла Оксана Луцко, заступниця начальника управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ