Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

12 соток землі на вулиці Патона продали за понад 6 млн грн

За результатами електронного аукціону земельну ділянку на вулиці Патона, 37 продали за понад 6 мільйонів гривень. 12 соток землі придбала київська фірма для зведення об’єкта торгівлі. Невдовзі у місті відбудуться наступні земельні аукціони.

За даними департаменту містобудування Львівської міської ради, за ділянку на вул. Патона, 37 змагалися одразу четверо учасників торгів.

«Ця адреса особливо приваблива для підприємців. Неподалік уже є великий торговий центр, розміщений на кількох гектарах землі, по сусідству – багатоквартирні житлові масиви та зручне транспортне сполучення. У майбутньому тут буде ще велика магістральна об'їзна вулиця», – розповіли в управлінні земельних ресурсів міста.

Аукціон стартував із суми 4 646 620 гривень. Проте під час торгів вдалося виручити понад 6 млн грн.

Далі новий власник землі має замовити проєкт майбутнього будівництва. І вже після процедури погодження та експертиз розпочати будівництво нового об'єкта торгівлі.

Зазначимо, що у квітні 2024 року також відбудуться аукціони із продажу земельних ділянок у Львівській громаді.

  • 9 квітня 2024 року відбудеться продаж земельної ділянки площею 5,0987 га у м. Львів, вул. Північна (промзона «Сигнівка»).

Призначення ділянки – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Стартова ціна : 43 301 729,00 грн.

Розташування можна переглянути тут.

Детальніше про аукціон за покликанням.

  • 2 квітня 2024 року відбудеться продаж земельної ділянки площею 0,5765 га у м. Дубляни, вул. Червоної Калини, 6,8.

Призначення ділянки – землі житлової та громадської забудови.

Стартова ціна : 5 161 174, 00 грн.

Розташування можна переглянути тут.

Детальніше про аукціон за покликанням.

Команда управління інвестицій та проєктів спільно з департаментом містобудування Львова готові надати всю необхідну інформацію щодо земельних ділянок та аукціонів, які проходять у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ