Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

136 будинків Сихівського району вже отримують гарячу воду

Триває відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань. Зокрема, вчора ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило на тиждень швидше гаряче водопостачання до 136 житлових будинків у Сихівському і 81 будинку у Франківському районах. Станом на сьогодні, гарячу воду у Львові отримує 952 житлових будинки з центральним опаленням. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Також гаряча вода вже подається до будинків Галицького, Залізничного, Шевченківського і понад 90% будинків Личаківського районів.

«Відновлення гарячого водопостачання споживачам від ТЕЦ-1 – Франківський і Сихівський райони – мало розпочатися з 18 червня. Однак вже вчора, впродовж дня, вдалося подати гарячу воду до 136 будинків Сихівського району і 81 будинку у Франківському.

Відтак, станом на сьогодні, 952 житлових будинки Львова, які ми обслуговуємо, вже отримують гарячу воду після гідравлічних випробувань. Без гарячої води ще залишається майже 500 будинків. Це в основному Сихівський і Франківський райони», – повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, з 13 травня у Львові розпочалися гідравлічні випробування теплових мереж. На час проведення гідравлічних випробувань і ліквідації виявлених пошкоджень на трубопроводах призупиняють подачу гарячої води. Як пояснювали у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цього року гідравліка розпочалася на два тижні пізніше, ніж минулого, і організовують її так, щоб не все місто одночасно відключити від гарячої води і мінімізувати її відсутність для споживачів.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ