Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

​13 ветеранів війни отримають кошти з обласного бюджету для ведення бізнесу

​13 ветеранів війни отримають кошти з обласного бюджету для ведення бізнесу. Про це повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

Конкурсна комісія у межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки за завданням «Підтримка підприємницької ініціативи учасників АТО (ООС), ветеранів війни з рф» визначила 13 ветеранів війни, які отримають кошти з обласного бюджету для ведення бізнесу.

Йдеться про Фінансування частини витрат до 50 тисяч гривень на реалізацію стартап-проєктів для придбання устаткування, обладнання та інших засобів виробництва. 

Про це повідомив голова постійної комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Львівської обласної ради Юрій Раделицький.

«Зараз депутати з профільної комісії та департамент економічної політики Львівської ОВА працюють над покращенням Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на наступний рік, щоб більше заохочувати подавати заявки ветеранів війни та роботодавців, котрі братимуть на роботу наших воїнів. 

Напрацьовуємо механізми надання безповоротної допомоги під закупівлю основних засобів, пільгового кредитування, компенсації відсотків за кредитами, компенсації ЄСВ роботодавцям, які беруть ветеранів на роботу та створюють належні умови праці, забезпечують безбар’єрність», - розповів Юрій Раделицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ