Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

14 років неволі для чоловіка, який зґвалтував свою 10-річну доньку

У Києві судом апеляційної інстанції залишено без змін вирок Святошинського районного суду м. Києва, яким чоловіка засуджено до 14 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої доньки. Злочин стався у квітні минулого року у Святошинському районі міста Києва. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

40-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та користуючись безпорадним станом своєї 10-річної доньки, яка з народження має важке захворювання психічного характеру аутизм, вступив із нею у статеві зносини.

У вересні 2017 року Святошинський райсуд м. Києва визнав зловмисника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України та призначив покарання у виді 14 років позбавлення волі.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням обвинувачений та його захисник подали апеляційні скарги, в яких просили суд скасувати вирок та закрити провадження у зв’язку з недоведеністю вини обвинуваченого.

Прокурор, який приймав участь у розгляді справи Апеляційним судом м. Києва, довів вину обвинуваченогоу повному обсязі.

Відтак ухвалою Апеляційного суду м. Києва вирок суду першої інстанції залишено без змін, а апеляційні скарги сторони захисту - без задоволення.

Вирок суду набув законної сили.

 
 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ