Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

15 липня - День українських миротворців

15 липня в Україні відзначають День миротворців. З нагоди цього свята Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський привітав українських миротворців, - повідомляють у прес-центрі ООС.
15 липня - День українських миротворців

Текст привітання: "Шановні побратими! Від особового складу об'єднаних сил та себе особисто щиро вітаю Вас з нагоди святкування професійного свята – Дня українських миротворців!

З 1992 року українські миротворці несуть службу на різних континентах, у складі багатьох міжнародних сил з підтримки миру, демонструючи високий фаховий рівень та вірність обов'язку. Це безпосередньо сприяє зростанню авторитету України на світовій арені як надійного партнера та впливового суб'єкта міжнародної безпеки.

Сьогодні українські миротворці є одними з найавторитетніших у світі, адже чимало з них мають досвід бойових дій на Сході України.

Висловлюю подяку Вам за неоціненний вклад у забезпечення миру в усьому світі, а також за участь в бойових діях в районі проведення операції Об'єднаних сил. 

Сердечно зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров'я та благополуччя, мирного неба та добробуту. 

Впевнений, що спільними зусиллями ми досягнемо Перемоги! Слава Україні!"

Довідково:

День українських миротворців відзначають в Україні 15 липня. Постанову №  292-VII "Про встановлення Дня українських миротворців" Верховна Рада України одноголосно прийняла 21 травня 2013 року.

Метою Постанови є прийняття рішення про визначення 15-го липня Днем українських миротворців з подальшим відзначенням його на державному рівні та вшануванням мужності і звитяги, зразкового виконання службових обов'язків, вірності присязі учасників миротворчих операцій та забезпечення збереження пам'яті славетних героїв-миротворців, які загинули під час виконання обов'язків у складі миротворчого контингенту та миротворчого персоналу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ