Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

15 учнів та студентів з Львівщини стали переможцями конкурсу Шевченка: зведення ЛОВА

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головні події, які сталися за минулу добу, 25 квітня, на території області.
Фото: Укрінформ

Загроз ракетних ударів не виникало.

На фасаді Самбірського фахового медичного коледжу встановили меморіальну дошку його випускникові – захиснику України Володимиру Коваліву. Наш земляк став на захист Батьківщини з початком повномасштабної війни. Служив у лавах 103 окремої бригади ТрО ЗСУ, загинув у бою з окупантами у квітні 2022 року. Воїна нагородили орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

Цього року у селі Семенівка Львівського району завершать будівництво школи, яке розпочали ще у 2015 році. Цей об'єкт став довгобудом через недостатнє фінансування. Працюємо над тим, щоб вже першого вересня понад 200 учнів почали навчатись у новій сучасній школі зі спортивним залом, харчоблоком, майстернями для трудового навчання та спортивними майданчиками. 

У Новороздільській міській лікарні запрацював сучасний електронний стенд. Завдяки інфобоксу відвідувачі лікарні зможуть отримати інформацію про лікарів та їхні послуги, структуру і керівництво медзакладу, а також – самостійно записатися на прийом до лікаря, залишити відгуки про отримані послуги. Встановленню такого пристрою сприяла Новороздільська міська рада спільно з міжнародними партнерами USAID та UKAID.

15 учнів та студентів з Львівщини стали переможцями XIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Хто саме здобув перемогу – читайте тут

Для пожежної команди Крукеницького старостинського округу Яворівського району передали пожежний автомобіль JELCZ/STAR 244. Його надала польська добровільна пожежна команда з села Пікуличі у гміні Перемишль за сприяння Michal Glocki, Andrzej Huk, Marek Wasiewicz та Rada Gminy Przemysl.

У консультативно-координаційних центрах, які з ініціативи Львівської ОВА функціонують у кожному районі Львівщини та безплатно допомагають людям у потребі, від початку квітня надали понад дві тисячі послуг для ВПО та людей у складних життєвих обставинах. У ККЦ забезпечують психологічною, юридичною, гуманітарною та фінансовою допомогою, надають консультації, скерування до лікаря та цільову допомогу у прихистки, де проживають вимушені переселенці.

Щоб отримати допомогу у ККЦ, реєструйтесь за посиланням

Якщо ваша організація допомагає людям у потребі та прагне це робити там, де це зараз є найбільший запит, ставайте партнером консультативно-координаційних центрів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ