Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

17 вересня – сесія Львівської обласної ради

Завтра, 17 вересня, відбудеться XXVI сесія Львівської обласної ради шостого скликання. Про це повідомив голова Львівської обласної ради Петро Колодій під час прес-конференції, яка відбулася сьогодні, 16 вересня.

На сесії планують розглянути 40 питань.

Важливими питаннями є питання затвердження Програми розвитку мережі комунальних аптек у Львівській області та забезпечення населення Львівщини соціальними ліками у 2013 - 2014 роках.

Окрім того плануємо заслухати представника головного управління Державної казначейської служби у Львівській області щодо проблемних питань проведення органами Державної казначейської служби касових видатків обласного та місцевих бюджетів, а також представника виконавчого комітету Львівської міської ради щодо забезпечення виконання заходів із закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Також депутати заслухають представника головного управління Міндоходів України у Львівській області щодо забезпечення надходжень до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб та щодо проблеми з реєстрацією платниками податків податкових накладних у Єдиному реєстрі податкових накладних.

Як зазначив Петро Колодій, на черговій сесії облради плануємо прийняти звернення до Президента України, Прем'єр-міністра, Голови Верховної Ради України щодо збереження пільгових режимів оподаткування для українських сільгоспвиробників, звернення до Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи щодо внесення змін до Закону України «Про природно-заповідний фонд України», а також звернення до Верховної Ради України з вимогою внесення змін до Податкового кодексу України, з метою скасування дискримінаційної норми оподаткування грошових переказів, що надходять від українців, які працюють за кордоном.

Також на цій сесії буде розглянуто низку питань з надання спеціальних дозволів на користування надрами суб'єктами підприємницької діяльності та питання щодо отримання гірничих відводів - це, щодо видобування корисних копалин.

Серед інших питань на сесію буде винесено План роботи Львівської обласної ради на II півріччя 2013 року для затвердження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ