Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 184 навчальний центр запрошує на контрактну службу інструкторів-викладачів

184 Навчальний центр Національної академії Сухопутний військ України імені Петра Сагайдачного, дислокований у селі Старичах Яворівського району Львівської області, виступив зі зверненням до громадян, в якому запрошує чоловіків на контрактну службу – на посади інструкторсько-викладацького складу.
Фото Фото 184 Навчального центру Національної академії імені Петра Сагайдачного.

Перевага надається військовослужбовцям з бойовим досвідом. Про це повідомив сьогодні, 8 лютого, власкора Гал-інфо із посиланням на командування 184 Навчального центру Національної академії Сухопутний військ України імені Петра Сайгайдачного.

У цьому зверненні наголошено про таке:

  • «Щомісячне грошове забезпечення для військовослужбовців рядового та сержантського складу, залежно від посади, становить – до 17 000 грн.
  • Щомісячне грошове забезпечення для військовослужбовців офіцерського складу становить – до 20 000 грн.
  • У військовій частині є можливість розміщення особового складу на фондах військової частини (ліжко-місце) на безоплатній основі.
  • Вік кандидата – до 45 років.
  • Адреса: Львівська обл., Яворівський р-н., с. Старичі, військова частина А2615, тел.: 0632490927, тел.: 0674297223».

Довідка Гал-інфо. За інформацією із літопису Національної академії Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, від часу початку російської агресії на Сході України 184-й Навчальний центр зробив свій гідний внесок у зміцнення обороноздатності держави. У складний для України час, коли держава одночасно відбудовує економіку та відбиває атаки терористів і регулярної армії Російської Федерації, Навчальний центр організував належний процес підготовки професійних воїнів, які нині несуть бойову службу в зоні проведення Антитерористичної операції.

Із моменту оголошення часткової мобілізації упродовж 2014-2015 років 184-й Навчальний центр підготував десятки тисяч військовослужбовців, які після проходження навчання влилися в лави Збройних сил України. Колектив центру успішно виконав поставлені завдання, свідченням чого є надання Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного високого статусу – Національної.

184-ий Навчальний центр – дислокований у селі Старичах Яворівського району Львівської області. Підготовка військовослужбовців відбувається на потужній навчально-матеріальній базі, до складу якої входять вогневі містечка й військові стрільбища, навчально-тренувальні комплекси інженерної та легководолазної підготовки, тренувальний комплекс для підготовки артилеристів, комплекс психологічної підготовки, авто- і танкодроми, підривні поля тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ