Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

200 спортсменів позмагаються на відкритому чемпіонаті Львівщини з фігурного катання

Відкритий чемпіонат Львівської області з фігурного катання на ковзанах «Кубок Кришталевого Лева» відбудеться на Льодовій Арені у Новояворівську цими вихідними.

Фото: Depositphotos

В управління молоді та спорту Львівської ОВА розповідають. що на змагання завітають понад 200 учасників зі Львова, Новояворівська, Києва, Сум, Чернівців, Луцька, Дніпра, Одеси, Харкова, Маріуполя, Павлограда, Калуша, Херсону, Білої Церкви, Вінниці. Серед тих, хто вийде на ковзанку та змагатиметься за нагороди, – 3-річні діти. 

Організаторами змагань є управління молоді та спорту Львівської ОВА, федерація фігурного катання Львівської області та Школа фігурного катання «Бауер».

"Змагання проводитимуть згідно з чинними правилами Міжнародної спілки ковзанярів на цей сезон серед діючих спортсменів, членів федерації, аматорів та новачків та вимог до програм для кожного віку спортсменів, затверджених Українською федерацією. Згідно з правилами ISU буде застосоване суддівство з використанням комп’ютерної системи підрахунку балів та відео повтору", ‒ зазначають там. 

До слова, фігурне катання є олімпійським видом спорту.  В офіційних змаганнях як правило розігруються чотири комплекти медалей: у жіночому одиночному катанні, у чоловічому одиночному катанні, у парному фігурному катанню, а також у спортивних танцях на льоду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ