Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

24 грудня буде призупинено протест фермерів у Медиці

Акція протесту призупинена до подальших повідомлень від 24 грудня восьмої години ранку. Про це повідомило Польське радіо.

Протест фермерів у Медиці буде призупинено. Таким був висновок зустрічі на прикордонному переході, яка відбулася 23 грудня. У переговорах з представниками протестуючих фермерів брав участь, зокрема, міністр сільського господарства Чеслав Сєкєрский. Він запевнив, що вимоги будуть виконані, але на це потрібен час.

Детальніше про це розповів кореспондент Польського радіо Ґжеґож Янішевський.

«Переговори між міністром сільського господарства Чеславом Сєкєрським та фермерами відбувалися на прикордонному переході в Медиці з самого ранку. Фермери з Підкарпатського воєводства блокували перехід з 23 листопада. Вони вимагали, серед іншого, дотацій на кукурудзу, додаткових коштів на кредити та збереження сільськогосподарського податку на наступний рік на нинішньому рівні.

Ці три вимоги фермерів були задоволені й незабаром будуть реалізовані. Над рештою буде продовжена подальша робота. Акція протесту призупинена до подальших повідомлень від 24 грудня восьмої години ранку», — додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ