Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

24 ОМБр має нового командира

24 ОМБр імені Короля Данила відтепер має нового командира. Ним став підполковник Гудзь Валерій Федорович. Про це повідомила прес-служба бригади.

На Рівненському загальновійськовому полігоні відбувся урочистий ритуал прощання командира «королівської бригади» полковника Шевченка Анатолія Михайловича із Бойовим Прапором бригади. Полковник Анатолій Шевченко протягом десятирічного періоду своєї служби у 24-й ОМБр пройшов шлях від командира батальйону до начальника штабу і командира бригади.

Очоливши бригаду у 2015 році, йому вдалося побудувати міцний колектив, зберегти і вдосконалити уміння і навички дії керівництва та особового складу під час виконання поставлених завдань, що є надважливим для військового колективу та в умовах збройного протистояння на сході України.

Новим командиром «королівської бригади» призначений підполковник Гудзь Валерій Федорович, якому випала честь керувати однією із найкращих механізованих бригад ЗСУ. З самого початку збройної агресії Росії проти України, підполковник Валерій Гудзь повернувся до лав ЗСУ, у 72-у ОМБр, де пройшов шлях від командира взводу до заступника командира бригади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ