Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

25 школярів із Маріуполя проведуть Різдвяні канікули на Львівщині

Сьогодні, 9 січня, в межах Всеукраїнської акції «Святкуймо Різдво разом» та культурно-просвітницької програми «Свою Україну любіть!» на запрошення голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала до Львова прибули 24 школярі, 2 педагоги та лікар із м. Маріуполя Донецької області. Повідомила прес-служба ОДА.

Мета поїздки – реалізація соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на консолідацію суспільства, виховання у дітей почуття поваги та любові до України, знайомство з українськими різдвяними традиціями галицьких сімей, відродження інтересу до славетних сторінок історії нашої Батьківщини в Рік Тараса Шевченка.

Під час перебування у Львові діти проживатимуть у приміщенні Львівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІІ ст. № 1.

Для них підготовлено цікаву програму. Зокрема, маріупольські школярі учитимуть колядки та різдвяні вітання, матимуть змогу поспілкуватись із своїми ровесниками, ознайомитися з культурою та традиціями Галичини, покласти квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Окрім цього, маленькі гості відвідають гірськолижний курорт Славське, а також оглянуть музеї м. Львова.

Педагоги загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 33 м. Маріуполя висловили  подяку голові Львівської облдержадміністрації Олегу Салу за надану можливість побачити велич і красу Львова та Карпат.

Зазначимо, делегація школярів із Маріуполя перебуватиме на Львівщині впродовж 9-12 січня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ