Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

27 липня Наталка Карпа виступить в унікальному парку “Джерело” біля Львова

У суботу, 27 липня, в оновленому Зоологічно-дендрологічному парку "Джерело", що в селі Оброшине неподалік Львова, відбудеться музичне дійство.

Львів’ян та жителів області запрошують провести вікенд в атмосфері унікальної природи - серед рідкісних тварин та рослин - під звуки улюблених пісень. Початок події - о 17:00.

У програмі заходів 27 липня в парку “Джерело” - виступ відомої співачки, заслуженої артистки України Наталки Карпи. Крім неї, відвідувачі парку матимуть нагоду почути сімейний квартет "Кудовби" (батько і сини), а також переможців всеукраїнських конкурсів “Осінній Львів - 2023", “Зимовий Львів - 2024", "Незабутня Квітка Цісик - 2024" та "Великодній Львів - 2024". А ще для дітей того дня - анімація, батути й інші розваги.

Утім, найбільше радісних емоцій як дітлахам, так і дорослим у Зоо-дендропарку "Джерело" дарує спілкування із природою. Тут зібрано унікальну колекцію кількасотлітніх дерев та екзотичних рослин, а також діє контактний зоопарк із неймовірно привітними оленями, єнотами, носухами, поні, павичами, фазанами, перепелами, куріпками, карликовими декоративними курми та іншими тваринками.   

Цей дивовижний парковий комплекс в Оброшине (усього кілька кілометрів від Львова) - справжній артефакт, місце сили і первозданної природної краси. «Джерело» – локація, де починаються пригоди. Сам парк, оповитий легендами, засновано 1730 року. Сучасний статус він отримав 1983-го. Певний час парк занепадав і практично припинив своє існування... Та за останні півтори року отримав нове дихання - й тепер тут знову ожила природа!

Поблизу парку “Джерело” - старовинний Палац архієпископів. Цей ансамбль будівель, датований початком XVIII століття, є видатним зразком заміської садиби доби бароко в Україні.

На вхід у парк “Джерело” діють гнучка цінова політика, спеціальні пропозиції для груп і пільги для багатьох категорій. А по понеділках цей унікальний заповідник безкоштовно можуть відвідати військові з родинами, жителі села Оброшине, діти-сироти до 14 років з опікунами. Крім того, керівництво “Джерела” періодично організовує безоплатні екскурсії для воїнів, які проходять реабілітацію на Львівщині, і для дітей з особливими потребами.   

Більше про парк “Джерело” - тут: https://www.instagram.com/dzherelo_net  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ