Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

28 серпня у Парку культури відбудеться Кавуновий фестиваль

28 серпня у Парку культури відбудеться Кавуновий фестиваль! У рамках якого пройде Holi Festival Of Colors!Початок о 14:00. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Парку культури.

28 серпня у нашому місті пройде неймовірно cоковитий захід — Кавуновий Фестиваль!

Фест, що об'єднає усіх малих та великих КАВУНОЛАСУНІВ!:)

КОЛИ ? НЕДІЛЯ, 28 СЕРПНЯ, ПОЧАТОК о 14:00 ДЕ ? Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (Дійство відбудеться вже у цю неділю, 28 серпня, на території Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Початок о 14:00) "Як його можна не любити ? Це ж смак літа, дитинства, безтурботності, смак щастя та простоти. Ти вгризаєшся в м’який червоний трикутник, обливаєшся солодким, липким соком, по-хуліганськи плюєшся кісточками, і щастю нема меж. Цим і будемо займатися на кавуновому фестивалі! Ніяких концептів, просто цілий день фану і кавунооб’їдання:)".

У програмі: кавунові конкурси та розваги (перегони з кавунами, поїдання кавунів на швидкість, "кісточкоплювання", кавуновий манікюр), креативні майстер-класи, різноманітні фотозони, кавунова MANTRA PARTY і багато іншого. Пригощатимуть усіх організатори фестивалю - арт-кафе GREEN.

Також любителі яскравих вражень зможуть взяти участь у справжньому кольоровому божевіллі! Адже цієї ж неділі у Парку культури пройде Lviv Holi Fest - фестиваль -флешмоб, де усі бажаючі зможуть прикрасити себе, своїх друзів та усе довкола різнокольоровими сухими фарбами "Холі".

До солодкої зустрічі, друзі!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ