Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Парку культури Львова проведуть «Дивогонку» для діток

У суботу, 5 жовтня, на території Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудуться дитячі велоперегони «Дивогонка». Участь можуть взяти дітки від 2 до 8 років (якщо освоєно біговел/велосипед раніше – то навіть від 1,5 року). Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Дитячі велоперегони «Дивогонка» – це свято не лише для діток, а й для всієї родини, адже де, якщо не на змаганні, можна відчути підтримку найрідніших. Пластовий курінь «Одержимі» організовує акцію з 2014 року, адже переконані, що в такий нелегкий час маємо забезпечувати активне дозвілля для дітей. 

Участь можуть взяти дітки від 2 (якщо освоєно біговел/велосипед раніше – то навіть від 1,5) до 8 років. Зареєструватись до участі можна на велосипедах, самокатах, біговелах, проте не електричних. Окрім велоперегонів учасники зможуть взяти участь в різноманітних іграх та майстер-класах для дітей. 

Реєстраційний внесок – 400 грн. Частина вилучених коштів із заходу буде передана у благодійний фонд «Із янголом на плечі» для допомоги онкохворим діткам.

Реєстрація: Дитячі велоперегони "Дивогонка. Подорож у світ емоцій" - 2event.com.ua.

Більше деталей – тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ