Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

3 грудня відбудеться Відкритий кубок Львова з карате

3 грудня о 12:00 год. у Львові відбудеться справжнє свято спорту – "Відкритий кубок Львова з карате". Спортсмени з Одеської, Київської, Харківської, Миколаївської та Житомирської областей виступатимуть у програмі індивідуальне та командне ката, а також куміте у різних вікових групах (діти до 14 років, кадети 14-15 років, юніори 16-17 років та дорослі від 18 років). Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Суддівську колегію складуть судді національної та міжнародної категорії під головуванням судді міжнародної категорії WKF Олексія Коханця (м.Одеса).

«Це справді гарний захід, який припаде до вподоби як дорослим, так і дітям. В одному місці збереться 700 кращих каратистів України і це ті люди, за якими майбутнє нашого спорту! Я переконаний, що кожен отримає масу задоволення і від участ, і від перегляду поєдинків», - заначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Відкритий кубок Львова з карате – це змагання, організовані громадською організацією "Спортивний клуб "Арей" спільно з управлінням молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради у рамках Програми "Відкриті кубки Львова" на 2016 рік.

Онлайн трансляцію можна переглянути тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ