Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

4 причини використовувати антимікробну мазь при опіках та ранах

При отриманні опіків легкого ступеня доречним буде застосування засобів для загоювання ран. Вони допоможуть пришвидшити відновлення пошкодженої шкіри та м’язів.

Image Можна використовувати мазі або креми з активними речовинами, які сприяють знищенню мікробів та недопущенню потрапляння інфекції. Ігнорування проблеми є помилковим рішенням, адже навіть незначний опік чи рана потребують ретельної уваги.

Який ефект від використання антимікробної мазі

Ви можете придбати ефективний засіб для домашнього лікування ран і опіків Левомеколь, доступний на сайті https://anc.ua/ru/product/levomekol-. Препарат у формі мазі для зовнішнього застосування надає низку переваг, а саме:

  1. Захищає відкриті ділянки шкіри від потрапляння інфекції, завдяки чому мінімізується небезпека загноєння рани.
  2. Пришвидшує загоєння — при використанні спеціального засобу стан шкіри та м’язів відновиться значно швидше.
  3. Зменшує запалення та свербіння — уражена ділянка буде менше турбувати людину.
  4. Сприяє загоєнню опіків та ран без появи неестетичних рубців.
 

Застосування ранозагоювального препарату рекомендується виключно при опіках першого ступеню та незначних ранах, коли локально пошкоджена шкіра на невеликій ділянці. При суттєвих хімічних та термічних пошкодженнях другого ступеня та вище, відкритих ранах необхідним є звернення за допомогою до лікаря, проходження курсу лікування з можливим перебуванням у стаціонарі.

Чого не варто робити при опіках та ранах

При отриманні уражень шкіри важливо надати першу допомогу постраждалому. Багато людей при цьому роблять помилки, які можуть лише нашкодити. Не варто прикладати до місця опіку лід або інші холодні предмети. Це лише сприятиме додатковому пошкодженню тканин, звуженню кровоносних судин. Image Окрім льоду забороненими для використання вважаються рослинні олії, спеціальні порошки з антибіотиками, йод. Якщо у вас є сумніви щодо ефективних засобів загоєння ран та опіків, краще завітати до аптеки АНЦ або купити все необхідне на сайті https://anc.ua/ru. В каталозі представлені оригінальні засоби від перевірених українських та закордонних виробників, а провізори нададуть консультацію щодо до використання ліків. Левомеколь — це той ранозагоювальний та протизапальний засіб, який має бути в кожній домашній аптечці. Адже ні дорослі, ні діти не застраховані від випадкових побутових травм як опіки та рани. Головне, відреагувати на ураження миттєво та одразу нанести необхідну мазь. Тоді незначні рани скоріше загояться, не стануть джерелом інфекції й не приведуть до тяжких ускладнень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ