Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 000 доларів США за статус багатодітного батька

На Львівщині затримано чоловіка, який займався організацією незаконного перетину кордону. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину України за фактами організації незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, мешканець Львівщини налагодив схему незаконного перетину кордону для військовозобов’язаних. Для цього він створив телеграм-канал, у якому пропонував допомогти чоловікам незаконно перетнути кордон.

За 5 000 доларів США підозрюваний передавав своїм клієнтам підробні документи, що нібито підтверджують наявність у них статусу багатодітного батька.

За роботу брався лише по передоплаті. А для конспірації за другою частиною коштів відправляв кур’єра.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тривання під вартою.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Слідчого Управління ГУ НП у Львівській області, оперативний супровід здійснювали працівники Управління міграційної поліції ГУ НП у Львівській області та підрозділу Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ