Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня у світі відзначають Міжнародний день волонтера.Привітання з цієї нагоди висловив командувач військ оперативного командування "Захід" генерал-лейтенант Олександр Павлюк.
5 грудня - Міжнародний день волонтера

5 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера

З цієї нагоди щиро вітаю усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня робить країну сильнішою, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Українські волонтери особливі люди, бо ж і час для України зараз особливий. Із початком російської агресії ви завжди були поруч із нашим солдатом, допомагаючи йому у самі скрутні хвилини. 

Ви – надійна опора, яка щодня підтримувала військо під обстрілами у бліндажах та окопах, у полях Донеччини та Луганщини. адже саме патріотизм, солідарність, згуртованість мільйонів українців під час російської агресії допомогли нації вистояти, мобілізувати всі сили та резерви і дати гідну відсіч ворогу.

Від усієї душі вітаю всіх учасників волонтерського руху. Бажаю вам життєвої наснаги, невичерпного оптимізму і віри у завтрашній день. Разом ми обов’язково переможемо, виборемо своє право на гідне життя у вільній, демократичній, процвітаючій Українській державі!

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ