Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

5 книг, що будуть екранізовані у 2020 році

Книголюбам завжди цікаво, чи вийдуть на екрани герої улюблених книжок… А що, якщо 2020 року ви справді зустрінетеся з вашими персонажами? А, можливо, є такі любителі книжок, які очікують на анонси майбутніх фільмів чи анімацій, щоб швиденько «підготуватися» і попередньо прочитати ці твори? Тоді наш список – саме для вас!

Екранізація підліткових книг завжди інтригує. Відомо, що на лютий 2020 року запланований показ фільму за мотивами пригодницького роману Джека Лондона «Поклик предків». Книгарня «Є» пропонує прочитати цю книжку мовою оригіналу. «The Call of the Wild and Other Stories» - буде цікавою не тільки підліткам, але й дорослим. Зануріться в арктичний простір з його особливими законами, справжніми «native americans», «білими людьми» та собаками, яких нещадно використовували золотошукачі в Північній Америці.

Чи порадують наших читачів майбутні екранізації детективних книг? Дізнаємося про це у жовтні 2020 року, коли запланований вихід на екрани чергового фільму за мотивами книжки Агати Крісті «Смерть на Нілі». А хто ще не прочитав, то для того, щоб «бути в темі» та надолужити прогаяне, пропонуємо взяти до рук цей неймовірно цікавий і динамічний детектив. Теплохід «Карнак» з англійською богемою на річці Ніл, де всі погляди прикуті до неймовірної красуні Ліннет… Що станеться із головними героями цієї книжки – читайте зараз, ще до виходу фільму на екрани.

Екранізація фентезійних книг також буде цікава для підлітків і дорослих любителів цього жанру. Список чудового фентезі від Йона Колфера, який ви маєте прочитати до того, як він вийде на екрани у травні 2020 року, розпочнемо з першої частини «Артеміса Фаула». Книгарня «Є» пропонує вам цілу серію книг про юного генія Артеміса видавництва «Ранок». Надзвичайно захопливий і цікавий цикл пригод розумного, талановитого та, часом, і самовпевненого хлопця, справді не залишить вас байдужими.

Екранізація дитячих книг також запланована на 2020 рік. А саме – спецвипуск «Щенячого патруля», який готують до показу США і Канада. Книгарня «Є» пропонує батькам книжки та активіті-розмальовки про героїв мультсеріалу «Щенячий патруль». Разом з дітьми пориньте у яскраві сюжети, а цікаві завдання, які є у цій серії книжечок, допоможуть розвинути у вашої дитини творче мислення та дрібну моторику. Отже, відважні цуценята на сторінках чекають на вас!

Кращі екранізації сучасних книг українських авторів, за прогнозами, очікують на наших читачів наступного року. І, звичайно, найочікуваніший фільм 2020 року – за мотивами роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія». Хто ще досі не прочитав цю книгу року BBC – терміново виправляйтеся! Це, з одного боку, типово жіноча книга, а з іншого – таке чтиво, що не має подібних серед сучасних українських творів. Після знайомства з цим романом вам напевне захочеться перечитати його ще не один раз. Тож читайте і насолоджуйтеся!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ