Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

88 учасників АТО пройшли безкоштовну реабілітацію у Львівській області

Як повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації, Львівська обласна лікарня відновного лікування №3 проводить реабілітацію та лікування учасників АТО - цьогоріч вже 88 бійців отримали необхідну допомогу лікарів та реабілітологів.

Курс лікування для бійців АТО розрахований приблизно на 14 днів. Усі послуги для воїнів безкоштовні.

Допомогу учасникам АТО надають лікарі-реабілітологи, терапевти, масажисти. У закладі діє фізіотерапевтичне відділення з широким спектром фізіотерапевтичних електропроцедур: магнітотерапія, лазаротерапія, електрофорез тощо. Є кабінети бальнеології, водолікування, спелеотерапії, «соляна» кімната, тренажерний зал. Проводяться лабораторні обстеження.

В лікарні працює кабінет психолога, який надає кваліфіковану допомогу учасникам АТО з питань психологічної адаптації до соціуму, також надаються консультації сім’ям учасників АТО.  Безпосередньо з учасниками АТО  проводяться психологічні тренінги - індивідуальні та групові.

Для того, щоб пройти необхідне лікування чи реабілітацію потрібно скерування амбулаторно-поліклінічних закладів області або військкоматів за місцем реєстрації. Якщо демобілізовані бійці працюють, листки непрацездатності відкриваються за місцем скерування. З документів при госпіталізації потрібно мати з собою паспорт та посвідчення учасника АТО.

Звертатись у «Львівську обласну лікарню відновного лікування №3», яка розташована у містечку Соснівка Львівської області, з приводу проходження лікування та реабілітації учасники АТО можуть за телефоном - (03249) 34-154.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ