Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Адвокат заявив про відвід прокурора у справі Стерненка

Сторона захисту на засіданні Шевченківського районного суду столиці заявила про відвід прокурору у справі активіста Сергія Стерненка, якого підозрюють в умисному вбивстві та незаконному носінні холодної зброї.

Так, адвокат Стерненка заявив про відвід прокурора. За словами адвоката, він заявив про відвід через упередженість прокурора, передає кореспондент УНН.

Нагадаємо, суддя Шевченківського районного суду Києва відмовив у відводі судді Володимира Бугіля від розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу активісту Сергію Стерненку.

Як повідомлялося, правоохоронці не пускають людей, які прийшли підтримати активіста Сергія Стерненка до Шевченківського районного суду Києва. Через це виникли сутички.

Нагадаємо, напередодні Стерненку вручили клопотання про цілодобовий домашній арешт.

Як повідомлялося, активісту Сергію Стерненку у СБУ повідомили про підозру в умисному вбивстві та незаконному носінні холодної зброї.

Раніше ще ГПУ направила до СБУ кримінальні провадження щодо нападів на громадського активіста Сергія Стерненка в Одесі.

Нагадаємо, перший напад на активіста із застосування зброї стався 1 травня 2018 року. Підозрюваний вистрелив із пістолета травматичної дії в активіста неподалік від його будинку в Одесі. Куля влучила активісту в шию ззаду.

24 травня того ж року на одеського активіста Сергія Стерненка скоїли черговий замах, один з нападників загинув. Одного з нападників Стерненко поранив ножем, а другий втік.

Пізніше провадження щодо нападу на активіста Сергія Стерненка передали з Одеси до Києва для подальшого розслідування через підозри у зв’язках між нападниками та певними правоохоронцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ