Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Аграрії Львівщини отримають пільгові кредити на реалізацію бізнес-проектів

Аграрії Львівщини отримають пільгові кредити на реалізацію бізнес-проектів. Про це сьогодні, 27 вересня, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

У департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації відбулось чергове засідання Конкурсної комісії щодо визначення учасників виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області у 2019 році. На виконання заходів цієї програми з обласного бюджету виділено 19,8 млн грн.

Відтак, за результатами засідання троє переможців бізнес-планів зможуть отримати пільгові кредити в сумі 1,5 млн грн на розвиток аграрних проектів.  Серед переможців – підприємець, який планує створити першу перепелину ферму на Львівщині. Також перемогу отримали бізнес-проекти із фасування меду та оновлення матеріально-технічної бази агрофірми з вирощування зернових, бобових культур і насіння олійних культур.

Також, конкурсна комісія вперше надала право на фінансову підтримку підприємствам, які займаються виробництвом органічної сільськогосподарської продукції, у вигляді часткового відшкодування вартості сертифікації органічного виробництва на суму 28,3 тис грн.

Загалом з початку року підтримку отримали 60 господарств на суму11,9 млн грн, з них освоєно 9,1 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ