Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Аграріїв Львівщини запрошують долучитись до програми «Жнива Перемоги»

Аграріїв Львівщини запрошують подати заявку на отримання безкоштовних рукавів для зберігання зерна від Фонду Говарда Г. Баффета «Жнива Перемоги». Про це повідомив Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА з посиланням на Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги».

Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд «Жнива Перемоги» оголосила про програму «Зберігання зерна 2024».      

В межах програми Благодійний фонд надає безповоротну благодійну (гуманітарну) допомогу – рукави зернові (сінажні) «Harwell» з поліетилену 2,76х75, 2,76х90 та зернопакувальні машини в тимчасове безоплатне користування. Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА з посиланням на Міжнародний благодійний фонд Говарда Г. Баффета «Жнива Перемоги». 

Стати учасниками програми можуть малі та середні аграрні господарства (до 1500 га) будь-якої організаційно-правової форми. Важливо, що пріоритетними при розгляді будуть звернення від господарств з постраждалих  областей.

Звернення будуть приймаються  до вичерпання обсягів полімерних рукавів.

Щоб взяти участь у програмі, суб’єктам господарювання потрібно заповнити всі поля у CRM-системі, прикріпити звернення на допомогу та звіт про посівні площі сільськогосподарських культур (форма СГ-4) за посиланням

Консультації можна отримати за електронною адресою [email protected] або за тел. +38 098 474 36 51; +38 098 631 36 23.

«Два роки тому можливість зберігання зерна в рукавах стала ковтком свіжого повітря для аграріїв Львівщини. Сьогодні наші виробники активно користуються цією технологією, тому безповоротна благодійна допомога в рамках програми програму "Зберігання зерна 2024" на старті жнивної кампанії – це надзвичайно вдале рішення від наших іноземних партнерів», – наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ