Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Аграріїв Львівщини запрошують подавати заявки на отримання грантів

Аграрії Львівщини можуть отримати гранти в межах інвестиційної програми ФАО «Комплексне, конкурентоспроможне та економічно раціональне створення ланцюжків доданої вартості у сільському, рибному та лісовому господарствах». Про це повідомили у Львівській ОВА.
Фото - ЛОДА

Учасниками можуть стати юридичні, фізичні особи-підприємці та фізичні особи, що зайняті у сільському господарстві і не брали участі у першому етапі програми ФАО. Загальний бюджет другого грантового вікна -  2,3 млн євро. 

Заявки можна подати на один з напрямів:  аквакультура, овочівництво, ягідництво, виробництво та переробка молока за умови співфінансування інвестицій від 20 до 40 % в залежності від виду діяльності. Детальніше читайте за посиланням.

Нагадуємо, що особисті селянські господарства та фізичні особи можуть отримати на розвиток господарства максимально 370 тис. грн,  а зареєстровані малі та мікровиробники аграрної продукції різних організаційно-правових форм, кооперативи та асоціації виробників продукції з географічним зазначенням –  до 925 тис. грн. 

Минулого тижня відбулись вебінари по кожному із напрямів грантового вікна. Відтак ті суб’єкти господарювання, що не встигли взяти участь у вебінарах, а планують подати заявку, можуть переглянути вебінари у записі:

-  виробництво та переробка молока тут.

- овочівництво тут.

- ягідництво тут.

- аквакультура тут.

«Мета інвестиційної програми ФАО полягає у тому, щоб підтримувати локальне виробництво, підвищити ефективність і прибутковість мікро- та малих виробників, а в довгостроковій перспективі – зміцнити національні ланцюги створення вартості та постачання», - наголосила Людмила Гончаренко, заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ