Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Акредитація згідно з ISO: лабораторія "Центр ЛТД" підвищила стандарти якості

1/2
Львівська компанія "Центр ЛТД" розширила сферу акредитації своєї випробувальної лабораторії на дослідження харчових продуктів та за мікробіологічними показниками. Це рішення є частиною стратегії компанії щодо турботи про чисте довкілля та здоров'я нації.

За словами директора Олега Боти, це дозволить компанії посилити свої позиції не лише у сфері інструментальних досліджень компонентів довкілля, але й проведенні хіміко-токсикологічних та мікробіологічних досліджень харчових продуктів. Фахівці лабораторії вже багато років займаються мікробіологічними дослідженнями продуктів харчування, що дозволяє уникати ризиків для здоров'я населення.

Для отримання нової акредитації лабораторія пройшла оцінювання відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 17025 та успішно підтвердила свої вимірювальні можливості і систему керування. Лабораторія також відповідає всім санітарним нормам для мікробіологічних досліджень.

Розширення акредитації - це офіційне визнання якості послуг лабораторії та її компетентності у новій сфері. Це також гарантія застосування стандартних процедур і європейських методик.

Тепер лабораторія зможе оперативно і з високою точністю проводити необхідні дослідження харчових продуктів, напоїв, сировини, кулінарних виробів та продукції громадського харчування. Це дозволить клієнтам компанії отримувати надійні результати та гарантувати безпеку своєї продукції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ