Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Аліна Фролова про Ігри Нескорених: Місія – показати шлях іншим

Українська команда Ігор Нескорених щороку росте. Так, цьогоріч на змаганнях у Дюссельдорфі Україну представляли 25 учасників, а наступного разу їх буде вже 30. Одна з головних місій учасників Ігор – показувати шлях іншим.

На цьому під час обговорення в рамках головної дискусійної платформи країни BrainHub в Медіацентрі Україна – Укрінформ наголосила Аліна Фролова, засновниця Центру стратегічних комунікацій «Стратком Україна», одного з організаторів відбору та підготовки української збірної на Іграх Нескорених. 

«Нам постійно збільшують квоту, тому що, звичайно, всі розуміють, що Україна знаходиться в такому стані, коли в нас дуже багато людей, які страждають від війни – військовослужбовців, людей, які беруть участь у бойових діях. Але мова навіть не про цих 30,ці 30 вони показують шлях. І те, на чому наголошує принц Гаррі, як засновник Ігор, він говорить про те, що у вас після цих ігор є місія – ви маєте показувати шлях іншим. І саме про цю місію йдеться. Тому що в нас є 25 учасників, в нас було більш як 200 учасників відбіркових ігор, а нам треба, щоб на це звернули увагу мільйони. Мільйони учасників бойових дій, які є зараз в нас»,  – наголосила вона. 

Окрім того, наголосила Аліна Фролова, важливо аби звернули увагу і сім’ї, діти та друзі учасників бойових дій.

«Тому що частиною сім’ї Invictus  і частиною цих змагань є група підтримки, яка називається Friends and Family, тобто вона складається з друзів, вона складається з сімейного кола. Тому що і сім’ї, і друзі – вони так само страждають. Якщо людина повертається додому пораненою, якщо людина повертається додому в поганому психологічному стані, вони беруть на себе цю першу необхідність допомогти, вони не знають, як це робити, вони навчаються в цій ситуації», – пояснила вона. 

Аліна Фролова також зазначила, що спостерігаючи за трансформацією усіх учасників, помітно значення лікувального процесу Ігор Нескорених.

BrainHub – це головна дискусійна платформа країни, створена Media Center Ukraine – Ukrinform. Вона об’єднує експертів державного і громадського сектору. У рамках BrainHub точаться інтелектуальні дискусії навколо питань післявоєнного відновлення України. Тут народжуються кращі ідеї, які лягатимуть в основу дорожньої карти відбудови України у всіх секторах: економічному, інфраструктурному, освітньому, аграрному, безпековому, цифровому тощо. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ