Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Алюмінієвий плінтус: естетичний, простий у монтажі та недорогий

Алюмінієвий плінтус – це практичний і неймовірно функціональний декоративний елемент, разом із яким є можливість надати інтер'єру дійсно завершений вигляд, приховуючи різні комунікації, розташовані всередині приміщення.

Незалежно від того, яке покриття для підлоги використано при ремонті, монтаж плінтуса є обов'язковим. Тому дуже важливо вибрати високоякісні та естетичні вироби від перевіреного постачальника.

Де використовується плінтус із алюмінію?

Плінтус із алюмінію, представлений в онлайн-каталозі компанії https://alucreator.com.ua/ua, застосовується:

  • у приміщеннях з великою відвідуваністю. Це дозволяє застосовувати його без подальшого проведення ремонтних робіт, оскільки плінтус зносостійкий, не забруднюється та майже не запилюється;
  • у вологих кімнатах (наприклад, у ванних кімнатах, спа-комплексах);
  • у приміщеннях, де вже завершено ремонтні роботи й потрібно вміло заховати кабель та проводку, а штробити стіни немає можливості. У такій ситуації можна вдало застосувати алюмінієвий плінтус із кабель-каналом.

Загалом вироби, виготовлені з алюмінію, представлені в каталозі вітчизняного підприємства AluCreator, сприяють швидкому та простому монтажу практично на будь-які поверхні. Зазвичай для правильного монтажу алюмінієвого плінтуса достатньо лише чітко дотримуватися наданих інструкцій.

В інтернет-каталозі AluCreator ви зможете замовити якісний алюмінієвий плінтус за розумною ціною. Даний інтернет-магазин плінтусів та аксесуарів пропонує виключно якісну продукцію власного виробництва. В асортименті представлені алюмінієві плінтуси накладного та прихованого типу різної ширини. Також великий попит зараз має ЛЕД плінтус, який також в асортименті представлений на сайті виробника. Доставка продукції здійснюється до Києва, Броварів, Ужгорода, Луцька, Дніпра, Львова та будь-якого населеного пункту України зручним для замовника способом!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ