Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Аміну Окуєву ховають у Дніпрі, - ЗМІ

Добровольця Аміну Окуєву, яку два дні тому застрелили невідомі, поховають сьогодні, 1 листопада, у Дніпрі, передає ТСН.

Як передає кореспондент ТСН, цвинтар від ранку під посиленою охороною. Правоохоронці не пускають на територію жоден автомобіль. Очікується, що поховання відбудеться опівдні.

На кладовищі безпеку забезпечують не тільки поліцейські, а й чергує вибухотехнічна служба. Ближче до півдня почали приходити бойові побратими загиблої та рідні.

Прощання з добровольцем рідні провели у вузькому родинному колі, навіть не запрошуючи друзів, аби уникнути терактів. Мати та чоловік Аміни нині під посиленою охороною правоохоронців. Через те, що похорон тримався у секреті, в ЗМІ з'являлись повідомлення по те, що поховання вже відбулося.

Нагадаємо, вбивство Аміни Окуєвої сталося у понеділок, 30 жовтня, у селищі Глеваха під Києвом. Невідомі здійснили постріли по автомобілю з кущів. Аміна Окуєва від отриманих поранень померла. Її чоловік Адам Осмаєв поранений - він вижив. Поліція нині шукає злочинців. Прокуратура взяла справу під особливий контроль.

Активісти пропонують назвати сквер біля посольства Російської Федерації іменем Окуєвої.

Кияни хочуть перейменувати сквер біля посольства РФ на честь Аміни Окуєвої

Раніше на Окуєву та Осмаєва був вчинений замах на вбивство. Стрілянина сталася 1 червня на столичному Подолі. У поліції запевнили, що розслідування замаху на екс-добровольців Окуєву і Осмаєва незабаром закінчиться.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ