Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Амністія для сепаратистів вже діє

Прес-центр СБ України сьогодні відзвітував про чергового бойовика ЛНР, який “повернувся до мирного життя” у рамках програми “На тебе чекають вдома”.

Ще один учасник незаконного збройного формування терористичної організації «ЛНР» повернувся до родини на умовах програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».

Мешканець Луганщини навесні 2014 року добровільно приєднався до т.зв. «ЛНР», чергував на блокпостах та патрулював вулиці Лисичанська. З часом він усвідомив, що ідеї «Новороссии» використовуються підконтрольними російським спецслужбам ватажками псевдореспублік для особистого збагачення, залишаючи місцевих жителів сам на сам із своїми проблемами.

Чоловік, дізнавшись від близьких про програму СБУ «На тебе чекають вдома», вирішив нею скористатися, оскільки участі в бойових діях не брав, вбивств та інших тяжких злочинів не скоював.

На даний час чоловік вдома зі своїми рідними, чекає на звільнення від кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку. Він щиро розкаюється та закликає всіх, хто ще перебуває у складі незаконних збройних формувань, скласти зброю і повернутися до своїх родин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ