Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Андрій Демчук - директор "Офісу з просування експорту"

Як повідомили у прес-службі Мінекономрозвитку, 13 грудня, Андрія Демчука призначено директором державної установи "Офіс з просування експорту".

Андрій Демчук працював директором департаменту залучення інвестицій Мінекономрозвитку з квітня 2016 року. Має значний досвід у сфері інвестиційного банкінгу – з 2004 року працював в низці інвестиційних фондів та банків у Швейцарії. Має докторський ступінь з економіки та фінансів Лозаннського університету (Швейцарія). За освітою – математик та економіст.

28 березня Уряд підтримав пропозицію Мінекономрозвитку щодо утворення державної установи "Офіс з просування експорту України" для забезпечення сталого розвитку еко-системи підтримки українських експортерів.

Після призначення директора державна установа продовжує реалізацію проектів та завдань, раніше покладених на консультативно-дорадчий орган "Офіс з просування експорту": надання експортних послуг, експортних консультацій, освітніх проектів для експортерів, торгових місій та виставок до країн, ринки яких є перспективними для експорту українських товарів та послуг.

Очікується, що консультативно-дорадчий орган Мінекономрозвитку "Офіс з просування експорту" буде ліквідований до кінця року, а його функції та фахівці перейдуть до державної установи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ